Здоровые новости 24

Сегодня

09.06.2021

Погода

+26°

Валюта

$64.76 €73.16

Швидка оцінка майна

09.06.2021 08:04

Швидка оцінка майна

Оцінка майна – необхідна процедура для встановлення вартості того чи іншого об’єкта нерухомості. Вартість формується на даних про тип нерухомості, локацію об’єкта, вартість аналогічних пропозицій на ринку, економічної ситуації в цілому. Проведення такої процедури як оцінка майна, в першу чергу необхідно для майнових об’єктів у великих містах, там де великий попит, та значна розбіжність вартості.

Частіше за все процедуру майнової оцінки проводять перед складанням будь-яких угод:

· покупка або продаж;
· вступ в спадщину;
· розділ майна при розлученні;
· страхові випадки;
· дарування власності;
· іпотека, тощо.

Зверніть увагу, що подібна процедура повинна супроводжуватися конкретними документами, та має відповідати законодавчим вимогам та нормам. Деякі операції навіть неможливо нотаріально узгодити без довідки з реєстру про майнову оцінку об’єкта.

В даній ситуації втішає той факт, що в Україні майнова оцінка вартує адекватних коштів, а з допомогою спеціалістів компанії Альянс Укрєксперт провести процедуру можна в короткий термін – для квартир за 1 добу. Компанія надає послуги на території всієї країни, також за відгук можна отримати приємну знижку в 10%. На сайті компанії запропонований список всіх необхідних документів для кожного типу майна, в тому числі та транспортних засобів.

Головною перевагою компанії Альянс Укрєксперт є значний стаж роботи в даній сфері – 10 років. Команда спеціалістів – справжні знавці своєї справи, з багажем потрібного досвіду та завзятістю. Звернувшись сюди ви отримаєте повний пакет послуг для оцінки будь якого майна:

· об’єкти інтелектуальної власності;
· транспортні засоби (судноплавні, літальні апарати, автомобілі, спеціалізована техніка, тощо);
· обладнання;
· цінні папери;
· всі види нерухомості (квартири, котеджі, паї, земельні ділянки);
· комерційна нерухомість.

Потрапивши в ситуацію, в якій вам необхідна швидка оцінка майна для підписування будь-якої угоди, не втрачайте час і звертайтеся до професіоналів – Альянс Укрєксперт. Компанія надає якісні та оперативні послуги по всій Україні, при цьому від вас знадобляться лише сканкопії документів, а лист з майновою оцінкою буде на руках вже на протязі 1-2 діб. Менеджери компанії проконсультують вас за телефоном, також на сайті ви знайдете необхідний список документів для оцінки конкретного об'єкта. Швидко, якісно, за помірною вартістю – ось так працюють експерти компанії.

2024 © "Здоровые новости 24". Все права защищены. Карта сайта | SM |