Здоровые новости 24

Сегодня

28.05.2021

Погода

+26°

Валюта

$64.76 €73.16

Як Ігор Сподін почав брати участь в марафонах

28.05.2021 09:04

Як Ігор Сподін почав брати участь в марафонах

Вже протягом кількох останніх років Сподін Iгор Юрійович бере участь в різних марафонах. Цей спорт дав йому можливість знайти справжніх друзів, а також змінити своє життя в кращу сторону. Завдяки участі в спортивних змаганнях Ігор Сподін побував в десятці різних країн, завоював медалі і багато іншого. Таке захоплення дозволило Ігорю об'їздити половину Європи, перші спроби почалися на батьківщині в Україні. Спортсмен з великою радістю згадує свої найперші перемоги і медалі. Зрозуміло, як і в будь-якому спорті не обійшлося без невдач. Стан здоров'я кілька разів не дозволяв Сподіну продовжувати біг, і він сходив з дистанції. Спортсмен відзначає, що більшість марафонів проводилося на найвищому рівні, де обов'язково присутні групи допомоги і медики.

Якщо трапляються якісь травми або погіршення стану, то медична допомога надається своєчасно. Однак важливо відзначити, що сам спортсмен не вважає медалі і перемоги найголовнішим досягненням. Участь у марафоні - це можливість випробувати своє тіло і свій дух, побувавши наодинці з думками, долаючи себе і ведучи головну боротьбу - з собою. Прямо зараз Ігор Сподін сміливо говорить про те, що в майбутньому, можливо, візьме участь в ультрамарафон, який у багато разів складніше, адже тут мова йде про дистанції в сотню кілометрів, а на таких швидкостях організм працює зовсім по-іншому. У забігу потрібно вміти справлятися з небажаними думками і фізичним болем. Спортсмен відзначає, що ні в якому разі не можна брати участь в марафонах без відповідної фізичної підготовки, адже це може закінчитися погано.

Для цього він регулярно бігає в будні дні, на роботу і додому, а ввечері виходить на стадіон. Вихідні дні він проводить в лісі або в парку, влаштовує забіги по пісочним кар'єрам і так далі. Зрозуміло, пробігши марафон або будь-яку довгу дистанцію організм просто вимагає більше часу на те, щоб відновитися, адже це не звичайне тренування. Якщо сталася травма, то це ще важливіше. Якщо вам цікаво, як починав свою участь в різних марафонах Ігор Сподін, то переходьте по вищезазначеним посиланням, де ви знайдете велику статтю про всі його досягнення, перемоги, невдачі і так далі. Регулярні фізичні навантаження і спорт дозволяють йому відчувати себе молодим і бути в хорошій формі в свої 42 роки. Марафони також дають масу емоцій і вражень, адже це не просто біг, але ще й знайомство з містами, культурами і новими людьми.

2024 © "Здоровые новости 24". Все права защищены. Карта сайта | SM |